“Παρόν” δήλωσε ο ΣΑΣΜΥ στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα

  Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την εορτή της 25ης Μαρτίου συμμετείχε με αντιπροσωπεία του το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ μετά από πρόσκληση που έλαβε.  

 Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου όπου εκ μέρους του συνδέσμου παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Στέφος και ο Β. Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κ. Ευάγγελος Κείος , ο οποίος κατέθεσε και το στεφάνη εκ μέρους του ΣΑΣΜΥ στο μνημείο των Ηρώων στη ΣΜΥ.

   Η αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας κατόπιν παρακολούθησε την παρέλαση που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων  και χειροκρότησε τη μαθητιώσα νεολαία, τους εκπροσώπους των συλλόγων που παρέλασαν γεμάτοι περηφάνια καθώς και τους μαθητές της ΣΜΥ που με τους άψογους σχηματισμους τους φανερώνουν την άρτια εκπαίδευση τους αλλά και το υψηλό εθνικό φρόνημα που διακατέχει. 

 Τόσο ο πρόεδρος όσο και το ΔΣ του ΣΑΣΜΥ  θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους εμπλεκόμενους για την άψογη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων   και να ευχαριστήσουν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την πρόσκληση και συμμετοχή του συνδέσμου μας στις εορταστικές εκδηλώσεις.