Παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ ζήτησαν από τον Ιακωβάκη

mak gen

Μετά την επίσκεψη στην Αγία Μονή και τα Αμπελάκια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Μάκης Ιακωβάκης επισκέφτηκε τα χωριά Γενέσι, Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι και Πρόδρομο.

Την ανάγκη άμεσης αποπληρωμής των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που καθυστερούν πάνω από δύο χρόνια και την ανάγκη παράτασης του χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ επεσήμαναν στον Μάκη Ιακωβάκη οι αγρότες.

la eklo makis

Το Σάββατο το πρωί έγινε η συνάντηση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Μάκη Ιακωβάκη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα (Τρίκαλα Συμπολιτεία) στο εκλογικό κέντρο της Θεσσαλών Συμπολιτείας. Στη σύντομη ανταλλαγή απόψεων, μετά τις εκατέρωθεν ευχές, κυριάρχησε η κοινή θέση τους για περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία στην τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να εκπληρώσει το ρόλο της.

Επίσης θέματα της Αγροτικής πολιτικής και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης κυριάρχησαν στις συναντήσεις που είχε ο Μάκης Ιακωβάκης με φίλους και ψηφοφόρους του συνδυασμού Θεσσαλών Συμπολιτεία στο εκλογικό του κέντρο και στο γραφείο του.

.