Παράσταση Δημοτικού Θεάτρου Σκιών στο Θεραπευτήριο Τρικάλων

IMG 1031

Το βράδυ της 16 Σεπτεμβρίου 2015,ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων)η παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, με τον υπεύθυνο και εμψυχωτή του Θεάτρου κ. Νίκο Τζίκα.

Την παράσταση που οργανώθηκε για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου καιοι οποίοι συμμετείχαν με διαδραστικό τρόπο σε αυτή, παρακολούθησαν πολλοί εργαζόμενοι του Ιδρύματος καιπολίτες της τοπικής κοινωνίας με τις οικογένειές τους. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων,ο Βουλευτής Τρικάλων και γνωστός γιατρός κ. Σάκης Παπαδόπουλος,η Πρόεδροςτου «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» κ. Δήμητρα Ριζούλη, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου κ. ΚωνσταντίνοςΤσίνας, το αν. μέλος της Διοίκησης Ε. Κολώνας και πολλοί ακόμη φίλοι του Θεραπευτηρίου.

IMG 1043

Ο Αντιπρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» και υπεύθυνος της Διοίκησης του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Παν. Ραχιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε πριν από την παράσταση του Θεάτρου Σκιών, αφού ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου για την οργάνωσήτης,αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχουν οι περιθαλπόμενοι να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η κοινωνικοποίησή τους, η επαφή με την κοινότητα και η ψυχική τους ευαρέστηση. Υποσχέθηκε δε, ότι το ΔΣ θα συνεχίσει την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των φιλοξενουμένων στο Θεραπευτήριο.

.