Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το ασημένιο μετάλλιο στο Μπότσια κατέκτησε ο Πολυχρονίδης

Το ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στον τελικό του BC3 στο μπότσια ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον Άνταμ Πέσκα.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και παρά το γεγονός ότι ο Τσέχος προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο σετ, ο Πολυχρονίδης κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Πέσκα πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξέφρασε συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Γρηγόρη Πολυχρονίδη, για το ασημένιο μετάλλιο στο Μπότσια BC3.

Σε ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος σημειώνει:

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Γρηγόρη Πολυχρονίδη για το ασημένιο μετάλλιο στο Μπότσια BC3, το έβδομο που κερδίζει η σπουδαία Παραολυμπιακή Ομάδα στο Τόκυο, δίνοντας σε όλους μας μεγάλη χαρά!

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Περιστεριώτη Παραολυμπιονίκη μας Γρηγόρη Πολυχρονίδη για το αργυρό μετάλλιο στο μπότσια BC3 στο Τόκιο!», ανέφερε.

«Ένα πραγματικά σπουδαίο και άξιο παιδί της Δυτικής Αθήνας που συνεχίζει και μας κάνει περήφανους! Γρηγόρη πάντα επιτυχίες!», πρόσθεσε.cnn.gr