Παραιτήθηκε από την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων ο Βασίλης Κρανιάς-νέος πρόεδρος ο Φόρης Ρόμπος

Την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, υπέβαλε κατά την αποψινή συνεδρίαση στα γραφεία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ο Βασίλης Κρανιάς, λόγω του ασυμβίβαστου που υπάρχει με την ιδιότητα του ως Αντιδήμαρχος του Α’ τομέα του Δήμου Τρικκαίων.

Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει από σήμερα ο Χριστόφορος (Φόρης) Ρόμπος, οικονομολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, μετά το πέρας της συνεδρίασης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από δύο περίπου χρόνια οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες των Τρικάλων μου έκαναν την ύψιστη τιμή ώστε να με αναδείξουν πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Τρικάλων, δίνοντάς μου παράλληλα τη δυνατότητα να προσφέρω από καρδιάς για τη μεγάλη κεντροδεξιά και φιλελεύθερη παράταξή μας, βάζοντας και εγώ το δικό μου λιθαράκι στις αλλεπάλληλες εκλογικές μάχες και επιτυχίες του κόμματός μας.
Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 οι Τρικαλινοί δημότες με τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντάς με δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλων Καλυβίων του Δήμου Τρικκαίων.​​Πριναπό ένα μήνα και συγκεκριμένα απο την 1/8/2020 ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τίμησε αναθέτοντάς μου τη θέση του Αντιδημάρχου Ά τομέα του Δήμου Τρικκαίων.
Χρέος μου πλέον είναι να προσφέρω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μου συμβάλλοντας και εγώ απο την πλευρά μου στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Λειτουργώντας όμως πάντα θεσμικά και σεβόμενος απόλυτα τις αποφάσεις των κομματικών οργάνων και εν προκειμένω τις αποφάσεις της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ορίζει σ ’αυτές τις περιπτώσεις το ασυμβίβαστο των Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και Δ.Ε.Ε.Π με τις θέσεις του Αντιδημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη, θεωρώ υποχρέωση μου να παραιτηθώ απο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τρικάλων.
Παραμένω όμως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα και στο παρελθόν τη μεγάλη κεντροδεξιά και φιλελεύθερη παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλα τα εκλεγμένα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τρικάλων, τους τομεάρχες της, καθώς επίσης κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα για την αγάπη και τη δύναμη που μου έδωσαν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια μιας και καταφέραμε να υλοποιήσουμε δύο κορυφαίες κομματικές εκδηλώσεις και αρκετές δράσεις.
Καλή δύναμη σε όλους και καλή συνέχεια στους κοινούς μας αγώνες.

Αντιδήμαρχος Ά τομέα του Δήμου Τρικκαίων -Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τρικάλων
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ