Παραιτήθηκε από τη δουλειά του και αμέσως μετά του έπεσε ο μεγάλος λαχνός του Λαϊκού Λαχείου

Απίστευτο το πώς κατέληξε στα χέρια του υπερτυχερού η «χρυσή πεντάδα».

Μοιάζει απίστευτη η ιστορία του μεγάλου νικητή που πρόσφατα κέρδισε 2.973.400 ευρώ στο δωδέκατο τζακ-ποτ του Λαϊκού Λαχείου. Την ιστορία αφηγήθηκε ο ίδιος ο νικητής και έχει ως εξής.

Λίγο πριν επιλέξει τη μαγική πεντάδα, ο υπερτυχερός είχε παραιτηθεί από τη δουλειά του. Επέστρεφε στο σπίτι του, «χαμένος» μέσα στις σκέψεις και τον προβληματισμό του για την επόμενη ημέρα. Καθώς οδηγούσε αφηρημένος, παραλίγο να περάσει με κόκκινο. Είδε όμως στο παρά πέντε το φανάρι και φρέναρε με όλη του τη δύναμη, σταματώντας όπως-όπως το αυτοκίνητο.

Δεν ήταν λίγο το σοκ και η ένταση που του προκλήθηκε, σε σημείο τέτοιο, όπως περιέγραφε, να αισθανθεί ένα «τράνταγμα» σαν αυτό που αισθάνεται κανείς όταν πετάγεται στον ύπνο του από εφιάλτη. Αφού τελικά διαπίστωσε ότι όλα ήταν εντάξει, κοιτώντας στον δρόμο είδε ένα λαχειοπώλη ο οποίος για καλή του τύχη δεν βρέθηκε μπροστά στο φανάρι πριν γίνει κόκκινο.

Αυτός ο λαχειοπώλης τον έπεισε να αγοράσει την τυχερή πεντάδα λαχνών. Μάλιστα ενώ αρχικά ο υπερτυχερός είχε επιλέξει κάποια άλλα λαχεία, ο λαχειοπώλης του πρότεινε άλλη πεντάδα. Και αυτή η πεντάδα ήταν που θα τον έκανε εκατομμυριούχο.Η ίδια κλήρωση έκρυβε μια ακόμα «τρελή» ιστορία για έναν άλλο τυχερό παίκτη από την Αθήνα που κέρδισε 371.500 ευρώ. Προκειμένου να αποφεύγει δύο λαχειοπώλες της γειτονιάς που πάντα προσπαθούσαν να τον πείσουν να δοκιμάσει την τύχη του στο Λαϊκό Λαχείο, ο μεγάλος νικητής είχε υποσχεθεί ότι θα αγοράσει μία πεντάδα από τον καθένα μόνο όταν το Λαϊκό θα κάνει δώδεκα τζακ-ποτ. Για καλή του τύχη, το δωδέκατο τζακ-ποτ ήρθε τελικά και μαζί του τα κέρδη. Το πιο απίστευτο, όμως, είναι ότι είχε μόλις πιάσει δύο συνεχόμενα «4+1» στο Τζόκερ!