Παραίτηση του Αχιλλέα Μισυρλή από τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα

Με επιστολή του που έδωσε πριν από λίγο στην δημοσιότητα και την οποία πρώτο δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το trikalaIN, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα Αχιλλέας Μισυρλής δηλώνει την παραίτηση του από τον συνδυασμό, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης του Αχιλλέα Μισυρλή, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Υποβάλω την παραίτησή μου από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην καρδιάμας» του Ν. Τσιλιμίγκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό Ν. Τσιλιμίγκα για την επιλογή του στο πρόσωπό μου, αλλά οι αξίες μου, οι αρχές μου και τα πιστεύω μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το ψηφοδέλτιο.  Δυστυχώς η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με θέτει να συνυπάρχω με ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αξιών που επηρεάζονται από πολιτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες παλαιοτέρων ετών.  Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στην επιλογή υποψηφίων με αποτέλεσμα «καπελώματα» άλλων που προαναγγέλθηκαν πριν την επίσημη ανακοίνωση όλου του ψηφοδελτίου και χωρίς τη γνώση και συναίνεση των υποψηφίων.

Πορεύομαι πάντα με επιλογές ευθύνης, προσφοράς στους συμπολίτες μου, συνέπεια απέναντι στις αρχές μου και εντιμότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκλογικές μου μάχες και να τους δηλώσω ότι παραιτούμαι αλλά δεν αποσύρομαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

 

Μετά τιμής

Αχιλλέας Μισυρλής

Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων

Πρ. Αντιδήμαρχος Τρικκαίων