Παραδόθηκε το λεωφορείο από τη Συνεταιριστική

 

 

 

lewforeio_5

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, η οποία ξεκίνησε  το 2010 σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση μας, που ήταν η αγορά ενός λεωφορείου, τύπου mini bus μάρκας Citroen, για τη μεταφορά των  παιδιών με ειδικές ανάγκες του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου του Νομού Τρικάλων.


Την Πέμπτη 20.12.2012 και ώρα 10.00, σε  μια σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σχολείου, παραδόθηκε το ειδικό αυτοκίνητο.

Εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κ. Λάππας Αναστάσιος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Στελέχη της Τράπεζας, οι οποίοι παρέδωσαν στη Διευθύντρια του Ειδικού  Σχολείου, κα Γορδίου και το Δήμο Τρικκαίων το ειδικό όχημα.

Για την ολοκλήρωση της δράσης η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ευχαριστεί το Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και υλοποίηση αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας.

 

lewforeio_1