Παραδοσιακή ταβέρνα «Το χάνι»: «Παιχνίδι» γεύσεων και αισθήσεων που συναρπάζει

Η θετική αύρα που νιώθεις, κάθε φορά που επισκέπτεσαι την παραδοσιακή ταβέρνα «Το χάνι» στα Τρίκαλα, είναι δύσκολο να περιγράφει με λόγια, αν δεν την βιώσεις ο ίδιος. Γιατί κάθε φορά που επισκέπτεσαι «Το χάνι», μπαίνεις σ΄ ένα μοναδικό «παιχνίδι» ασύγκριτων γεύσεων και πρωτόγνωρων αισθήσεων, που είναι σίγουρο πως θα σε συναρπάσουν!

Το οίκημα που στεγάζεται εδώ και πολλά χρόνια η παραδοσιακή ταβέρνα «Το χάνι» στα Τρίκαλα, θεωρείται ένα από τα πιο παλαιά οικήματα της πόλης και πλέον πέρα από το πολύ καλό φαγητό του, αποτελεί και σημείο αναφοράς για τις εξαιρετικές νέες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις. Η τοποθεσία και η αρχιτεκτονική του χώρου θα σας δημιουργήσουν μοναδικές απολαυστικές στιγμές σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Απολαύστε κάθε εποχή του χρόνου είτε στην εσωτερική μεγάλη αίθουσα με τα τρία τζάκια, είτε στην όμορφη μοναδικά διακοσμημένη αυλή της ταβέρνας «Το χάνι» παραδοσιακές γεύσεις κρεατικών και θαλασσινών και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, από ντόπια διαλεχτά κρασιά και πλούσια κάβα από όλη την Ελλάδα.

Η εκλεκτή κουζίνα του καταστήματος με μεζέδες όπως μοσχαροκεφαλή, πρασοτηγανιά, αρνάκι κλέφτικο, μπεκρή μεζέ, συκωτάκια φλαμπέ, κότσι χοιρινό, σουτζουκάκια και πολλές άλλες. Επιβάλλεται να δοκιμάσετε τα φρεσκότατα ψάρια του καταστήματος, μαγειρεμένα μ’ ένα μοναδικό τρόπο που είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκοκαι θα σας κάνουν να θέλετε να ξαναεπισκεφθείτε «Το χάνι». Άλλωστε δεν είναι διόλου τυχαίο πως όποιος έφαγε στο «Χάνι» δεν το αλλάζει ποτέ!

Παραδοσιακή ταβέρνα «Το χάνι»,

Πύλης 2 Τρίκαλα, τηλέφωνο 2431028502.

Υπεύθυνος καταστήματος Γιάννης Κούκιας