Παπαθανασίου: Δεν βλέπω τον λόγο να μην ανοίξουν αύριο κιόλας τα σχολεία

Μια ανάρτηση στα socialmedia του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Φυσάει Κόντρα» Δημήτρη Παπαθανασίου, που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Δύο πράγματα από τη σημερινή βραδινή πεζοπορία:
Ι. Είναι ζήτημα σε 7 χιλιόμετρα και μέσα σε 1 ώρα να διαπίστωσα την ύπαρξη περισσότερων των 10 ατόμων που έκαναν το ίδιο πράγμα.
ΙΙ. Από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι το μοναδικό που είχαν “πετύχει” τα sms του Χαρδαλιά ήταν η αποφυγή της διασποράς του εφηβόκοσμου και του στενού συγχρωτισμού της πιτσιρικαρίας (κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο) στα πάρκα και στις πλατείες, όπως άρχισε να συμβαίνει από σήμερα, αφού μέχρι χθες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους εκεί με κανένα κωδικό,(το 6 προϋπόθετε κίνηση) Συνεπώς δεν βλέπω κανένα λόγο να μην ανοίξουν αύριο κιόλας τα σχολεία.Συγχρωτισμός της νεολαίας με ένα κινητό στο χέρι στα πάρκα, πλατείες,στους δρόμους, στα παγκάκια και στα πεζούλια,συγχρωτισμός και στα σχολεία. Τουλάχιστον εκτός από το κινητό θα αναγκαστούν να ανοίξουν και κανένα βιβλίο να μορφωθούν και λίγο. Οι γονείς και οι παππούδες έτσι και αλλιώς βαμμένη την έχουν».

Τα συμπεράσματα δικά σας!