Παπαστεργίου – συνεννοούμαστε άψογα με τον Μιχαλάκη

Το σχόλιο του  έκανε σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για τον Μιχαλάκη , ΣΥΡΙΖΑ και Πολυμερόπουλο.

Αναλυτικά επισήμανε:

Διακινούνται σενάρια για το Χρήστο Μιχαλάκη και το Δήμο Τρικκαίων, ενώ ο ίδιος δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές έχουμε συνομιλήσει και ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε κάτι τέτοιο. Συνεννοούμαστε άψογα για τα πολλά καθημερινά θέματα που προκύπτουν.

Δεν ξέρω αν με αγαπάει ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, εμένα μου αρκούν οι δηλώσεις των ανθρώπων της κυβέρνησης που έρχονται στα Τρίκαλα γιατί έρχονται σε έναν Δήμο που έχει να δείξει κάτι το διαφορετικό. Δεν θα σχολιάσω από κει και πέρα κομματικά παιχνίδια τα οποία παίζονται σε κλειστές πόρτες.

Το ότι με χαρακτήρισε ο Αλέκος Πολυμερόπουλος ως Μαδούρο, με κάνει να χαίρομαι που ασχολείται με τέτοια θέματα και δείχνει…εξωστρέφεια. Ήταν ένας αξιόλογος συνεργάτης που βοήθησε πολύ το συνδυασμό, αλλά μετά έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός διοίκησης και πλέον εκτός συνδυασμού. Οφείλω παρόλα αυτά να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.