Παπαστεργίου… πρέπει να φέρουμε το αύριο σήμερα!!

Ο δήμαρχος Τρικκαίων και υποψήφιος για πρόεδρος στην ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση στην εκπομπή «Αντιθέσεις» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης στην τηλεόραση του Action 24.

Ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι οι εποχές αλλάζουν, οι ανάγκες μας αλλάζουν, οι Δήμοι μας αλλάζουν. Εμείς δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι. Πολύ περισσότερο… να γυρίσουμε πίσω. Ήρθε η ώρα η αυτοδιοίκηση να φύγει μπροστά, να πάρει πρωτοβουλίες και να αλλάξει τα δεδομένα.

Πέντε χρόνια μετά την 6μηνη πιλοτική κυκλοφορία του λεωφορείου στους δρόμους των Τρικάλων η πόλη επιθυμεί την επιστροφή του. Ηδη προβήκαμε στην προμήθεια δύο αυτόματων λεωφορείων (χωρίς οδηγό), τα οποία τους επόμενους  μήνες θα δρομολογηθούν σε δύο αστικές γραμμές, συνδέοντας το κέντρο της πόλης με τα ΣΕΦΑΑ (πρώην ΤΕΦΑΑ) και με τον σταθμό των ΚΤΕΛ

Για το προσφυγικό δηλώνει περήφανος. «Δράσεις όπως ο αντικαπνιστικός και το προσφυγικό με κάνουν περήφανο. Εμείς ζητήσαμε, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να έρθουν πρόσφυγες στην πόλη μας. Μετά από κάποιες διαδικασίες, τους εγκαταστήσαμε σε 70 διαμερίσματα μέσα στην πόλη.

Για τον Μύλο των Εξωτικών, τόνισε πως προσελκύει χιλιάδες τουρίστες από την Ελλάδα και την Ευρώπη στα Τρίκαλα κάθε χειμώνα, και ελπίζει τα εγκαίνια να τα κάνει φέτος ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ