Παπαστεργίου: Αποχαιρετούμε τον Γιάννη Σακελλαρίου, έναν σπουδαίο άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης – Ψήφισμα

Τη βαθιά του οδύνη εκφράζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου για τον θάνατο του Δημάρχου Φαρκαδόνας, Γιάννη Σακελλαρίου.
Ο Γιάννης Σακελλαρίου, που τίμησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ως γιατρός στα Τρίκαλα, τον νόμο του Ιπποκράτη, πέθανε το μεσημέρι της Τρίτης ύστερα από νοσηλεία σε κλινική της Λάρισας και με επιδεινωμένη την υγεία του.
Η θητεία του ως Κοινοτάρχη και Δημάρχου του παλαιού Δήμου Οιχαλίας και η μετέπειτα πορεία του ως Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Φαρκαδόνας από το 2019, έχει μόνο θετικά πρόσημα. Ο Γιάννης Σακελλαρίου, ως γιατρός, ήταν μέχρι και την εκλογή του ως Δημάρχου, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε έναν τίμιο εργάτη της, που πορεύτηκε με αρχή τη σύνθεση για το καλό της τοπικής κοινωνίας που τον εξέλεξε. Συλλυπητήρια και δύναμη στη σύζυγο του, Κωστάνς, και τον γιο του, Γιώργο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποχαιρετά τον Γιάννη Σακελλαρίου

Με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποχαιρετά τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου. Το ψήφισμα αναφέρει ότι το Σώμα αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τη βαθειά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.
  2. Να παραστεί δι’ αντιπροσωπείας το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο Ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
  4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την πρώτη μετά την κηδεία του τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.
  6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.