Παπαστεργίου: Τα Τρίκαλα θα έχουν δήμαρχο την Κυριακή

Δεν θα υποδείξω κανέναν, αυτός που θα είναι υποψήφιος θα τρέξει και τις εκλογές  και θα είναι από την δημοτική ομάδα, ο ίδιος θα τον στηρίξει ενεργά και με φυσική παρουσία, απέρριψε δε κάθε σενάριο μεταβατικής λύσης ή υποψηφίου εκτός ομάδας. τόνισε σήμερα το πρωί στο ράδιο ΖΥΓΟΣ ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων και υπουργός πλέον Ψηφιακής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Την Παρασκευή θα είμαι στα Τρίκαλα το Σάββατο θα γίνει η δημοτική ομάδα και την Κυριακή θα εκλέξουμε τον νέο δήμαρχο που θα ηγηθεί του συνδυασμού για τις εκλογές του Οκτωβρίου. κατέλειξε

Οι σύμβουλοί του ΟΜΩΣ καλούνται να σεβαστούν την επιθυμία του και να ομονοήσουν εκλέγοντας τον διάδοχό του μέσα από την δημοτική τους ομάδα. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε μοιραία το παιχνίδι της διαδοχής θα ανοίξει και θα μεταφερθεί στην κοινωνία.

Κι ενώ τα βλέμματα είναι επικεντρωμένα στη διάδοχη κατάσταση, τρέχουν εξελίξεις για τη συγκρότηση ισχυρού αυτοδιοικητικού πόλου που θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με αξιώσεις με στόχο την πλήρη ανατροπή των υπαρχόντων συσχετισμών.