Παπαστεργίου: Προς ματαίωση η εμποροπανήγυρη, ελπίζουμε για τον Μύλο των Ξωτικών

Να συμπεριληφθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ και του βοήθεια στο σπίτι έχει ζητήσει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

 « Προσπαθήσαμε σήμερα να πείσουμε τους Ρομά στον οικισμό τους στο Κηπάκι να κλείσουν τα ραντεβού τους για τον εμβολιασμό, και στη μνήμη του Ηλία Φουντούνα κάποια νέα παιδιά έδειξαν να κατανοούν την κατάσταση και να το σκέφτονται για τον εμβολιασμό. Υπάρχει και διαθέσιμη η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που θα μπορούσε να εμβολιάσει εκεί τον πληθυσμό με το μονοδοσικό της Johnson.

Έχω ζητήσει στην επόμενη ΚΥΑ για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς να συμπεριληφθούνε και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, όπως και οι εργαζόμενοι  στα ΚΑΠΗ, είναι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με άτομα τρίτης ηλικίας. Η δημοτική αστυνομία επίσης δεν έχει εμβολιαστεί.

Ζούμε πάλι το ίδιο έργο σε επανάληψη στο Δήμο, σε θέματα που αφορούν στην εμποροπανήγυρη και τον Μύλο των Ξωτικών. Ενώ δεν έχουν έρθει ακόμα οι οδηγίες, θεωρώ πως είναι δύσκολο να γίνει το Σεπτέμβριο η εμποροπανήγυρη. Όσο για το Μύλο, αύριο έχουμε πάλι μια συνάντηση, κάνοντας διάφορα σενάρια και ελπίζοντας να γίνει. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να γίνει, θα το προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο, είναι ανάγκη για ολόκληρο το Νομό.»