Παπαευθυμίου: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ και δηλώνω παρών στις εξελίξεις…

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης-επενδύσεων και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Ο κ. Παπαευθυμίου άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ τονίζοντας πως «όποια μέτρα στήριξης και αν πάρθηκαν μέχρι τώρα, δεν αφορούν το σύνολο της κοινωνίας παρά μόνο τους λίγους. Η Κυβέρνηση αντί να βγαίνει και να καυχιέται πως αντιμετωπίζει τα θέματα της ακρίβειας, της πανδημίας, των καιρικών φαινομένωνκαι ένα σωρό άλλα σημαντικά ζητήματα που καίνε την κοινωνία και γονατίζουν τα νοικοκυριά, καλό θα είναι να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας στον κόσμο και να αφήσει στην άκρη οριστικά τις παλαιοκομματικές της τακτικές που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, με τις ευλογίες του παραιτηθέντος Υπουργού Σπήλιου Λιβανού».

Για την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία και την δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ ο κ. Παπαευθυμίου δήλωσε «Ο νέος μας Πρόεδρος κατάφερε μέσα σε σύντομο διάστημα να συσπειρώσει τον χώρο και είμαι πεπεισμένος πως από εδώ και στο εξής η πορεία του κόμματος θα είναι μόνο ανοδική. Με σταθερές και υπεύθυνες θέσεις, μάχιμη πολιτική παρουσία και εποικοδομητική αντιπολίτευση, πολύ σύντομα το ΚΙΝΑΛ θα καταφέρει να γίνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη και πάλι, μια παράταξη που άλλαξε την πορεία της χώρας σε πολλά επίπεδα».

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις το τοπικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε «Σαφώς και είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, που τους αναγκάζουν να βγουν στους δρόμους για ακόμα μια φορά. Είναι γεγονός πως υπήρχαν πολλές αδικίες και στρεβλώσεις στον αγροτικό τομέα όλα αυτά τα χρόνια. Για τη νέα ΚΑΠ θα πρέπει να υπάρξει μια εθνική πολιτική στον αγροτικό τομέα, που θα βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους και θα μπορούν έτσι και οι αγρότες να παράγουν τα προϊόντα τους και να τα διανέμουν σε ανταγωνιστικές τιμές».

Τέλος ερωτηθείς σε προσωπικό επίπεδο αν θα είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων στις επόμενες εκλογές, ο κ. Παπαευθυμίου δήλωσε «Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ. Πάντα ήμουν εδώ και θα είμαι και στο μέλλον. Παλεύω ενεργά για την ενότητα του κόμματος και θέλω να το δω και πάλι ψηλά στην πολιτική σκηνή. Φυσικά και είμαι παρών, θα δημοσιοποιήσω τις προθέσεις μου την κατάλληλη ώρα».