Παπαευθυμίου Αναστασία: Οι τακτικές του κ. Δημάρχου παραπέμπουν σε άλλες εποχές…

epistolh anonimi

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων.

Παραμονές Χριστουγέννων κλήθηκα ως μέλος επιτροπής να υπογράψω για την άδεια λειτουργίας του Λούνα Παρκ στο Μύλου Ματσόπουλου.

Δεν υπέγραψα διότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας ,καμία πιστοποίηση καταλληλότητας των μηχανημάτων, καμία πιστοποίηση στατικής επάρκειας των κατασκευών κ.λ.π,( όλα είναι γραμμένα στα πρακτικά).

Σε συνάντησή μου με τον κ. Δήμαρχο ,επέμενε ότι τα προστατευτικά μέτρα παίρνονται «χάριν γούστου» , σε όλη την Ελλάδα έτσι γίνεται, παρακωλύω το έργο του Δήμου και άλλα σε έντονο ύφος. Όταν τόνισα ότι εγώ με τέτοιες συνθήκες δεν υπογράφω, γιατί έχω τριάντα χρόνια μηχανικός και δε θα κλείσω το σπίτι μου αν γίνει κάποιο ατύχημα, απείλησε ο κ. Δήμαρχος ότι θα με κανονίσει. Όπως και έγινε.
Με απόφασή του, (και όχι με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου) με καθαίρεσε από τη θέση του προϊσταμένου .

Στη σημερινή του προεκλογική επίσκεψη στο χώρο εργασίας μου, όταν του ανέφερα αν επιμένει ακόμα …για «το χάριν γούστου»…. για τα μέτρα προστασίας, απάντησε ποια εννοείτε τα «καγκελάκια» ….και τώρα μου το λέτεκ.λ.π. και με εντονότατο ύφος ξανααπείλησε ότι από Δευτέρα θα ασχοληθεί μαζί μου και θα με κανονίσει.

Πιστεύω ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, και ότι έχουμε ένα Δήμαρχο με δημοκρατικές αντιλήψεις.
Αυτές οι ταχτικές του κ. Δημάρχου παραπέμπουν σε άλλες εποχές……..

Τα συμπεράσματα δικά σας
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Παπαευθυμίου Αναστασία.

.