Παντός καιρού και… χώρου ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος

Τον τελευταίο καιρό έχει πάρει κυριολεκτικά αμπάριζα τις περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα και όχι μόνο, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος και αεικίνητος.

Είναι και αυτή μια πρακτική να έρθει ακόμα πιο κοντά στον απλό καθημερινό άνθρωπο, να ακούσει το παράπονο του ή το αίτημα του, κάτι που έτσι και αλλιώς το βιώνει χρόνια τώρα ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος λόγω και της ιατρικής του ιδιότητας.

Όμως φαίνεται πως η αίσθηση του χώρου, είναι μια ξεπερασμένη έννοια για τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, αφού κανείς μπορεί να τον συναντήσει  ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη και σημεία, όπως στο φωτογραφικό στιγμιότυπο «τρυπωμένο» μέσα σε κουζίνα εστιατορίου της Λάρισας, μπροστά από τις ντομάτες και τα χόρτα και στο πλάι των σεφ και του καλού του φίλου Θανάση Παιδή.

Ο Αναγνωστόπουλος βρέθηκε εκεί συνδυάζοντας το τρίπτυχο πολιτική-ιατρική-γαστρονομία , επιβλέποντας τις σύγχρονες συνταγές, που προσπαθούν να αναβιώσουν την διατροφή του πάτερα της ιατρικής Ιπποκράτη και την ρήση «Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας».

Άπαιχτος ο γιατρός!