Πανήγυρις Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Με ιδιαίτερη χαρά Σας ανακοινώνουμε ότι στις 11 και 12 Ιουλίου 2020, Εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Πανηγυρίζει το νεόδμητο φερώνυμο Παρεκκλήσιο στον Ιερό μας Ναό στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-07-2020 Ώρα: 8:00 μ.μ:

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιότατοι Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ και συγχοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020 Ώρα 7:30 π.μ έως 10:00 π.μ.:

Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και το ύψωμα του Αγίου.

Ώρα 8:30 μ.μ: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και η Ακολουθία των Εγκωμίων προς τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Ώρα: 9:30 μ.μ έως 12:15 βραδινή: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

Πολλοί από εμάς γνωρίσαμε από κοντά τον Άγιο Παΐσιο και μέσα από τις συμβουλές του άλλαξε η ζωή μας. Άλλοι από εμάς αναπαυθήκαμε μέσω της εξομολόγησης και τα λόγια του Αγίου έδωσαν παρηγοριά στις καρδιές μας. Και βέβαια πολλοί από εμάς δίπλα στον Άγιο Παΐσιο ενισχυθήκαμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας και ιδιαίτερα οι ασθενείς αδελφοί μας βρήκαν ίαση και θαλπωρή από την αγιασμένη παρουσία του. Γι’ αυτό, παρακαλούμε όλους τους φιλέορτους Χριστιανούς, να έλθουν στην Ιερά Πανήγυρι και να λάβουν την χάρι και ευλογία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ