Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ Κορασίδων στον Παλαμά Καρδίτσας

eope logo

Με τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη Δευτέρα (4/5) στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ οριστικοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα του FinalFour Συλλόγων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην καρδιά της Ελλάδος και το Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο του Παλαμά Ν. Καρδίτσας το προσεχές τριήμερο 8-10 Μαΐου.

Σύσσωμη η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς και έχει συντονίσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για μία άρτια διοργάνωση και ένα πρόγραμμα αντάξιο του κύρους του θεσμού, με τον κ. Χρήστο Βογιατζή, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Ε. και επί μακρού χρόνου διοικητικό στέλεχος του ΣΠΑΚμαζί με τους διοργανωτές του Δήμου Παλαμά, τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Σακελλαρίου, τον αντιδήμαρχο κ. Ιάσωνα Τσιρώνη και το μέλος του Δ.Σ. των Τιτάνων Παλαμά κ. Δημήτρη Τασιούλη,να εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή και την κοινή επιμέλεια του FinalFour. Είναι βέβαιο πως αρκετοί φίλοι του βόλεϊ θα ταξιδέψουν στην περιοχή της Καρδίτσας για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, τοποθετώντας το νομό και τη Θεσσαλία στο προσκήνιο των αθλητικών δρώμενων.

Οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική τετράδα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος για την περίοδο 2014-15, μετά τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης που πραγματοποιήθηκαν στα τουρνουά της Νικήτης Ν. Χαλκιδικής και των Μολάων και Βλαχιώτη Ν. Λακωνίας είναι:
Α.Σ. Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
Γ.Σ.Κ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης
Ε.Α. Λάρισας
Α.Ο. Αιγάλεω
Το φάιναλ φορ που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαΐου θα έχει τη μορφή πρωταθλήματος με τις συμμετέχουσες ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους (όλοι με όλους) σε μονά παιχνίδια και τον τίτλο θα κατακτήσει η πρώτη της βαθμολογίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα που προέκυψε από την κλήρωση (όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του Παλαμά):
Ημερ/νία Γήπεδο Ώρα Σ υ ν ά ν τ η σ η
Παρ. 8/5/2015 Παλαμά 17.00 ΕΑ Λαρίσης – ΓΣΚ Ηρακλής
Παρ. 8/5/2015 Παλαμά 19.00 ΑΣ Ελπίς – ΑΟ Αιγάλεω
Σαβ. 9/5/2015 Παλαμά 16.00 ΑΣ Ελπίς – ΕΑ Λαρίσης
Σαβ. 9/5/2015 Παλαμά 18.00 ΑΟ Αιγάλεω – ΓΣΚ Ηρακλής
Κυρ. 10/5/2015 Παλαμά 12.00 ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΣ Ελπίς
Κυρ. 10/5/2015 Παλαμά 14.00 ΕΑ Λαρίσης – ΑΟ Αιγάλεω

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για το FinalFour στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά θα υπάρξει η δυνατότητα διαδικτυακής κάλυψης με livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. και έτσι οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις.
Παράλληλα, η διοργάνωση θα παρέχει αναλυτικά στατιστικά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ με την ολοκλήρωσή της, την Κυριακή 10 Μαΐου και την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας, θα προκύψουν και οι πολυτιμότερες παίχτριες του τουρνουά για τις ακόλουθες κατηγορίες:
Πολυτιμότερη Παίκτρια (MVP)
Καλύτερη Επιθετικός
Καλύτερη Μπλοκέρ
Καλύτερη Πασσαδόρος
Καλύτερη Σέρβερ
Καλύτερη Λίμπερο

.