Πανελλήνια επίδειξη μόδας ΑμεΑ τον Απρίλιο στο Βόλο

Το σωματείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (με πρόεδρο την κυρία Σύλβια Αντώναρου ) διοργανώνει την 4η ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΕΠΊΔΕΙΞΗ ΜΌΔΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ την 1η Απριλίου και ώρα 6μμ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Βόλου Πεδίο Άρεως, με γνώμονα την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην καθημερινότητα. Συνδιοργανωτές είναι η  ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΆ που ίδρυσε η Ευγενία Φραγκούλη στο Βόλο,  η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ και ο ΔΉΜΟΣ ΒΌΛΟΥ.
 
Στην επίδειξη μόδας θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι Παραολυμπιονίκες, Μοντέλα της Ελληνικής Πασαρέλας-εστεμμένες των Πανελληνίων Καλλιστείων στηρίζοντας τον εθελοντισμό.

Η Χρυσούλα Αντώναρου (Σύλβια) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 28/02/1973.Η καταγωγή της είναι από την Μάνη Λακωνίας και μητέρα δύο τέκνων. Απόφοιτος Διοίκηση και Διαχείριση- Γραμματειακής Υποστήριξης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Σε νεαρά ηλικία ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας καθώς και τον υπηρέτησε σχεδόν 20 χρόνια. Το 1987 έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς του περιοδικού “Ντίσκο Moda In” όπου κέρδισε και τον ανάλογο τίτλο. Στην πορεία αποφάσισε να πάει στα πανελλήνια καλλιστεία όπου και εκεί κερδίζει τον τίτλο της  Αναπληρωματικής Μiss Ελλάς. Ακολουθώντας τον χώρο όπου αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους Έλληνες σχεδιαστές και τους διοργανωτές επιδείξεων μόδας, συνέχισε μέχρι το 2000.

Όπου αποφασίζει να αποσυρθεί λόγου σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Παλεύοντας για αρκετούς μήνες και βλέποντας διάφορες αλλαγές στο σώμα της, παραμένει στο κρεβάτι με πάρεση (μερική αναπηρία δεξιάς πλευράς) αντιμετωπίζοντας καθημερινά την επιδείνωση που δεχόταν. Αφού ξεπερνά το πρόβλημα υγείας, και στέκεται στα πόδια της αποφασίζει να ιδρύσει ένα σωματείο εθελοντισμού και πράξης. Σήμερα λοιπόν: Ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι” με γνώμονα την αγάπη και την ένταξη τον ΑΜΕΑ στην καθημερινότητα. Αφιέρωσε την ζωή της και συνεχίζει εθελοντικά να βρίσκεται κοντά στα άτομα με αναπηρία .Τα Μ.Μ.Ε ασχολήθηκαν με την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά τηs και βραβεύθηκε πολλές φορές από αθλητικούς  συλλόγους.

*Βραβεύσεις: -Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

-UNESCO Νοτίων Προαστίων

-Δήμος Δάφνης-Υμηττού (“Μαζεύω-Προσφέρω-Ανακυκλώνω Καπάκια”).Δράσεις: Διοργάνωσε την πρώτη επίδειξη μόδας ΑμεΑ στην Ελλάδα. Υπό την αιγίδα των Δήμων Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης Β.Β.Β, Ρόδου Δωδεκανήσων καθώς και τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης. Συνδιοργανωτές με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου στην πρόσφατη εκδήλωση “Θέλω να περπατήσω…μπορώ”. Συνδιοργανωτές με το Δήμο Ζωγράφου στην πρόσφατη εκδήλωση “Συμβαδίζω, Βαδίζω “Χορηγός διαφόρων Αθλητών καθώς και συλλόγων”. Παροχές διαφόρων χορηγιών αμαξιδίων, σίτισης οικογενειών καθώς και προσφορές διαφόρων αναγκών. Στους εξής συλλόγους:

-Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

-ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ “ΠΕΙΡΑΙΑ”

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΈΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ” Η ΧΑΡΑ” Συνεχίζοντας το έργο με μια χούφτα ανθρώπων που γνώμονα έχουν την ΑΓΑΠΗ. Σκοπός του σωματείου είναι η προσφορά και όχι η εισπραξιμότητα!!

Με εκτίμηση Σύλβια Αντώναρου