Πανελλαδική κατάληψη των δημαρχείων τηνΤετάρτη

 

dimarxeio_trikalon_8

 

 

 

 

Σε συμβολική κατάληψη των δημαρχείων όλης της χώρας καλεί από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ – ΟΤΑ, η οποία χαρακτηρίζει την αυριανή ως πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των δημαρχείων.

 

Τις ώρες αυτές, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε γενικές συνελεύσεις τους εργαζόμενους, προκειμένου να ενημερωθούν για τα «νέα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικας και να προετοιμασθεί η συμμετοχή στις επερχόμενες κινητοποιήσεις».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενημέρωση για τα νέα μέτρα αφορά όχι μόνο τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και ανέργους, συνταξιούχους, νέους, μικροεπαγγελματίες και κάθε κοινωνική ομάδα «που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων», προκειμένου να δημιουργηθούν «κοινωνικά μέτωπα σε τοπικό επίπεδο».

«Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα, βάρβαρα μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίμονος και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων. Γι αυτό η επιτυχία των παρεμβάσεών μας είναι πλέον υπόθεση όλων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 

 

.