Παναγιωτόπουλος από τα Τρίκαλα: Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί την σταθερή πορεία της χώρας

 

Με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, πραγματοποιήθηκε το απόγεμα της Πέμπτης η κεντρική πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ο πρώην Υπουργός έφτασε καταχειροκροτούμενος στο χώρο της ομιλίας λίγο μετά τις 20.15, συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό Κώστα Σκρέκα, τους πρώην Βουλευτές του νομού Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα, τους πολιτευτές Μικέλη Χατζηγάκη, Ηλία Βλαχογιάννη και Χαρά Ξάνθη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιο, τον Τομεάρχη Οργανωτικού  της ΝΔ στα Τρίκαλα Δημήτρη Δρακάκη και αρκετά τοπικά στελέχη του κόμματος.

Πριν την ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν από το βήμα της εκδήλωσης όλοι οι υποψήφιοι του τοπικού ψηφοδελτίου της ΝΔ, όπως επίσης και οι κ.κ. Κουτσονάσιος και Δρακάκης, ευχαριστώντας τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Καβάλας για την παρουσία του στα Τρίκαλα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος λαμβάνοντας το λόγο, μίλησε για το έργο της Νέας Δημοκρατίας καθόλη την διάρκεια της 4ετίας, τονίζοντας πως παράχθηκε από την κυβέρνηση σπουδαίο έργο σε όλα τα επίπεδα μέσα σε δύσκολες οικονομικές, υγειονομικές, κοινωνικές συνθήκες, για αυτό και ο ελληνικός λαός την επιβράβευσε με μια μεγάλη νίκη και διαφορά 20 και πλέον μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας την σκληρή προσπάθεια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων των κυβερνητικών στελεχών. Κάλεσε δε από το βήμα της εκδήλωσης να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός και όλοι οι πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής, για να δώσουν μια ισχυρή αυτοδυναμία στη ΝΔ, που αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερή πορεία της χώρας προς τα εμπρός.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τιμήθηκε με αναμνηστική πακέτα από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιο, για την προσφορά του στο κόμμα και την κυβέρνηση.