Παναγιώτης Πάτρας : Μοιραίος και λίγος ο Τσίπρας

patras 67

To είδαμε στο fb και το αναρτήσαμε!

“Ο κος Τσίπρας ενδεδυμένος την προβιά της “Δημοκρατίας και του Λαού” σπρώχνει τη χώρα έξω από την Ευρώπη για να κρύψει την πολιτική του ανεπάρκεια να φέρει το αξίωμα του πρωθυπουργού και να κυβερνήσει την χώρα σύμφωνα με το Σύνταγμα. Πολιτικά άβουλος, ιδεολογικά πεπαλαιωμένος και στρατηγικά εγκλωβισμένος στην μνημονιακή ρητορική του, περιέφερε την αγραβάτωτη χαμογελαστή εικόνα του επί πεντάμηνο στα ευρωπαικά σαλόνια ώσπου αντιλήφθηκε πόσο βαριά ευθύνη είναι να έχεις στα χέρια σου την τύχη ενός λαού.

Δυστυχώς η πραγματικότητα τσαλάκωσε τα όνειρα του να αναδειχθεί ο υπεύθυνος ηγέτης που αυτή η χώρα επιτέλους έχει ανάγκη.

Αυτή η συνειδητοποίηση αντί να τον ατσαλώσει περισσότερο τον πέταξε στο καναβάτσο του φόβου και της δειλίας και έτσι μεταφέρει ένα πλαστό και τυχοδιωκτικο δίλημα στις πλάτες του ελληνικού λαού με ένα αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα.

Αποδεικνύοντας τελικά πόσο μοιραίος και λίγος είναι μπροστά στο βάρος των αποφάσεων και των διλημμάτων που ως πρωθυπουργός πρέπει να πάρει για να εγγυηθεί την προοπτική της χώρας του.

Η απόφαση του αυτή όχι μόνο θα στιγματίσει τον ίδιο πολιτικά αρνητικά στο διηνεκές αλλά θα απαντήσει και στο κατά πόσο η Αριστερά αποτελεί πολιτική επιλογή ευημερίας για την Ελλάδα σήμερα”.

.