Παναγιώτα Δριτσέλη: Προετοιμασίες για τον… δρόμο της επιστροφής στο κοινοβούλιο

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αφού όπως όλα δείχνουν είναι ειλημμένη η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές εντός του 2021.

Φυσικό είναι ένα τέτοιο σοβαρό ενδεχόμενο, να έχει κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον ΣΥΡΙΖΑ, να βρίσκεται σε μια κινητικότητα και σε μια εγρήγορση, ώστε να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμο, αποκρούοντας ένα αιφνιδιασμό της κυβέρνησης.

Το κλίμα ετοιμότητας που κυριαρχεί στη Κουμουνδούρου, λογικό είναι να έχει μεταφερθεί και στα Τρίκαλα, όπου τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε διαδικασία…προετοιμασιών.

Η μια γυναίκα του ψηφοδελτίου των τελευταίων εκλογών Παναγιώτα Δριτσέλη, μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αλλά παρόλα αυτά έχει πίσω της δύο θητείες ως Βουλευτής, μια μάλιστα ως κυβερνητική Βουλευτής και φυσικό κι επόμενο είναι να έχει όχι μόνο μια επιπλέον εμπειρία από πολλά άλλα στελέχη, αλλά και άλλες «άκρες» με τα κέντρα αποφάσεων.

Αν λάβουμε υπόψη μας τη δεδομένη αποχώρηση του νυν Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος, τότε η Δριτσέλη είναι η πρώτη τη τάξει του ψηφοδελτίου, σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης που είχε συγκεντρώσει στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτό το διάστημα λοιπόν, βρίσκει τη Δριτσέλη σε περίοδο προετοιμασιών, γιατί βέβαια η ίδια κρίνει πως αυτές οι εκλογές όποτε κι αν γίνουν, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσει την επανεκλογή της και την επιστροφή της στο κοινοβούλιο. Ωστόσο υπάρχει ακόμα διάστημα αρκετό μέχρι τότε, οπότε θα μελλοντικά θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Άλλωστε στην πολιτική τα πάντα ρει!