Παναγιώτα Δριτσέλη: Εγώ είμαι έτοιμη και δίνω συνεχώς τον αγώνα

 Η πολλή παρέα του δημάρχου Τρικκαίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τελικά βλάπτει, δήλωσε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι βρίσκεται σε πολιτική ετοιμότητα σε περίπτωση πρόωρων εκλογών:

«Από ότι φαίνεται, η πολλή παρέα του Δημάρχου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βλάπτει. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς γιατί μετά τον ορυμαγδό ανακοινώσεων από κόμματα και την κατακραυγή των πολιτών, ο ίδιος πετάει την μπάλα στην εξέδρα στοχοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα δεν παραδέχεται πόσο λάθος ήταν η κίνηση που έκανε με τις κατασχέσεις. Είναι ένα γενικό πρόβλημα, δεν γίνεται μόνο στο Δήμο Τρικκαίων να υπάρχουν απλήρωτες κλήσεις. Πολιτική επιλογή του ήταν να κάνει κατασχέσεις. Αυτό που θα ήθελα εγώ, θα ήταν σε αυτή τη φάση ο κ. Παπαστεργίου να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να μην προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαριασμών.

Όσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τον τόνο για το πώς θα πάμε από δω και πέρα και σε επίπεδο Βουλής και σε επίπεδο κοινωνίας. Όταν έρθει η ώρα και προκηρυχθούν οι εκλογές, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εμείς θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία ένα διαφορετικό σχέδιο. Εγώ είμαι έτοιμη και δίνω συνεχώς τον αγώνα, και θα τον δώσω και από όπου αποφασίσουμε, είτε στο εθνικό ψηφοδέλτιο είτε αλλού. Μετά και την εμπειρία της διακυβέρνησης του 2015 υπάρχει και μεγαλύτερη πολιτική ωριμότητα.»