ΠΑΜΕΤρικάλων : αγωνιστικό ραντεβού στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου

Σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στις 18 Δεκέμβρη, μέρα ψήφισης του προϋπολογισμού της φοροληστείας  και των πλειστηριασμών.

Το αγωνιστικό ραντεβού είναι  στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία ΡΗΓΑ   ΦΕΡΑΙΟΥ

 

Συνεχίζουμε,  με όπλο τον αγώνα τη συσπείρωση εργατικών Συνδικάτων-Σωματείων-Επ. Αγώνα σε εργασιακούς χώρους,  με τα αιτήματά τους, γύρω από τη γραμμή πάλης  του ΠΑΜΕ.  

Μετά  την Απεργία στις 28 Νοέμβρη, τα μαζικά συλλαλητήρια, τις συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, το προηγούμενο διάστημα,  όπου αποτέλεσαν μαχητική και αναγκαία απάντηση σε Κυβέρνηση-Εργοδοσία-Εργατοπατέρες.   

Παρά την υπονομευτική τακτική του εργατοπατερισμού, την τρομοκρατία της εργοδοσίας σε χώρους δουλειάς, αλλά και την προπαγάνδα της Κυβέρνησης περί «τέλους των μνημονίων», οι εργαζόμενοι απείργησαν και συμμετείχαν στην  απεργιακή συγκέντρωση  που οργάνωσαν τα σωματεία τους στο νομό μας, σε κλάδους και χώρους που οι ταξικές δυνάμεις είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για την υπογραφή ΣΣ.Ε., που έχουν κάνει σύνθημα,  μπροστά τις δικές μας ανάγκες! – Όχι τα κέρδη των λίγων!

Μπαίνει επιτακτικά η ανάγκη οργάνωσης των εργαζομένων στα σωματεία, ειδικά στους χώρους που κυριαρχούν οι ελαστικές μορφές, οι νέοι εργαζόμενοι που είναι στην πλειοψηφία τους ασυνδικάλιστοι.

Να προχωρήσει η συζήτηση στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς.

Να δυναμώσει η ενημέρωση και η οργάνωση της εργατικής τάξης απέναντι στην επίθεση που συνεχίζεται.

Να απομονωθούν οι δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού αποφασιστικά από τους εργαζόμενους. Η κατάσταση μέσα στο εργατικό κίνημα θα ήταν καλύτερη, αν δεν έβαζε εμπόδια  ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός αυτών των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Παρατάξεις(πρώιμοι και παλιοί αριστεροί)που στηρίζουν (ΣΥΡΙΖΑ) όπου είναι και στο Ε.Κ. του νομού μας.

Απάντηση να πάρουν οι εργατοπατέρες με τη μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στις 18 Δεκέμβρη .

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση της μέσα από την προετοιμασία ενός σκληρού, ταξικού, αντιλαϊκού προϋπολογισμού με δεκάδες νέα αντιλαϊκά μέτρα. 

Καλούμε  τα Συνδικάτα, Σωματεία, συλλόγους του μαζικού κινήματος, των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, των Αγροτών, των Αυτοαπασχολούμενων, των Γυναικών και της Νεολαίας,  να δώσουμε μαχητική απάντηση  σε όσους μας θέλουν συνένοχους στο μέλλον που ετοιμάζουν για μας και τα παιδιά μας,  με μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο  στις 18 Δεκέμβρη, μέρα ψήφισης του προϋπολογισμού της φοροληστείας και των πλειστηριασμών.

Να δυναμώσει ο αγώνας και οι πρωτοβουλίες για τις ΣΣΕ, τα ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.  

Να δυναμώσει ο κοινός αγώνας με πρωτοβουλίες εργαζομένων με Υγειονομικούς, για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους της Υγείας στο νομό μας.

Στηρίζουμε το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Συνταξιούχων στην Αθήνα στις 15 Δεκέμβρη κα καλούμε σε συμμετοχή με τα Συνταξιουχικά σωματεία του νομού μας.