«Πάμε δυνατά» το σύνθημα Μουζακιάρη για τις επικείμενες εκλογές στη ΔΕΕΠ Τρικάλων

Δεν σταμάτησε τις επαφές του με οπαδούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όλο το καλοκαίρι ο Νίκος Μουζακιάρης. Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, μεταξύ Ασκληπιού και Αθήνας, γιατί να μην ξεχνάμε πως διατηρεί στενές επαφές με τα κεντρικά του κόμματος, ακόμα και με τον ίδιο το Μητσοτάκη (όπως φαίνεται κα στη φωτογραφία), έρχεται καθημερινά σε επαφή με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, καθώς όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει εκ νέτου την προεδρία της ΔΕΕΠ (τώρα πια, αλλά αλήθεια ποιος την ξέρει έτσι;).

Οι εκλογές έχουν προσδιοριστεί χρονικά για το φθινόπωρο, εκτός πια κι αν η πανδημία ξαναφουντώσει τόσο πολύ και τα ανατρέψει όλα. Και ο Μουζακιάρης ως γνήσιος λαϊκοδεξιός και κάνοντας πολύ σωστά πράξη το ρητό «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», έχει ήδη αρχίσει για τα καλά τον αγώνα του. Και μαθαίνουμε πως σ΄αυτό του τον αγώνα, είναι έτοιμοι να τον ακολουθήσουν εκτός από τους πολύ «δικούς» του και αρκετοί ακόμα που αναγνωρίζουν την προσφορά του στην παράταξη. Ας μην ξεχνάμε πως ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, κράτησε όρθιο το κόμμα σε τοπικό επίπεδο σε δύσκολες στιγμές για την παράταξη.

«Πάμε δυνατά» είναι το σύνθημα Μουζακιάρη και σ΄αυτή την εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση του φθινοπώρου, απευθύνοντας κάλεσμα πανστρατιάς σε όλους τους Νεοδημοκράτες!

Θα δούμε πολλά και θα ακούσουμε ακόμα περισσότερα. Το θέμα είναι πως θα τα αντέξουμε όλα αυτά στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, που δείχνει να είναι μοιρασμένο στα δυό. Δώσε μας θεέ μου δύναμη…Ήμαρτον!