Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου γυναικών Tρικάλων

Γέμισε παιδικά χαμόγελα η  “Σουίτα –Art Café” το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκέμβρη. Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ «φόρεσε τα καλά του» για να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους, που μαζί με τους γονείς τους έφτασαν από νωρίς στο χώρο της γιορτής.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου η πρόεδρος Ειρήνη Πετράκη καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους και έκανε μία σύντομη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου την τρέχουσα περίοδο:  “Βρισκόμαστε στη μέση της καμπάνιας της ΟΓΕ, της οποίας ο τίτλος ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ αναδεικνύει την αναγκαιότητα να παλέψουμε συλλογικά για να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν και μας στερούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυβερνήσεις» τόνισε  χαρακτηρίστηκα,  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση των γυναικών του καθημερινού μόχθου και των παιδιών τους είναι δικαίωμα που σήμερα έχει μετατραπεί σε «εμπορεύσιμο προϊόν». Κάλεσε τις Γυναίκες να γνωρίσουν το Σύλλογο και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας μέσα από τις δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη ζητημάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα σε συνδυασμό με την ευελιξία στην εργασία και τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο, και κατέληξε πως η  προοπτική μιας καλύτερης ζωής για τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων δεν αποτελεί ατομική υπόθεση, αλλά αντικείμενο συλλογικής διεκδίκησης  και δράσης.

Με τη συνεισφορά των μελών του Συλλόγου Γυναικών ,Ντίνας Σταμπασίδη στην κιθάρα και Ρένας Τσαντούλη στο δημιουργικό παιχνίδι, οι μικροί φίλοι είχαν τη δυνατότητα να περάσουν ένα απόγευμα γεμάτο  παιχνίδι και μουσική ενώ δεν έλειψαν τα εδέσματα για μικρούς και μεγάλους. Τοπικά καταστήματα συνέβαλαν με την προσφορά δώρων  τα οποία μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά , αναδεικνύοντας γι ακόμη μία φορά το νόημα της πραγματικής αλληλεγγύης έναντι της φιλανθρωπίας με σκοπό την προβολή και αντάλλαγμα το κέρδος.

Στο κλείσιμο της χρονιάς που φεύγει ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ δίνει δυναμικό παρόν, συνεχίζοντας τις δράσεις του μέσα από την καμπάνια της ΟΓΕ για την ευελιξία στην εργασία, εμπνέοντας ακόμη περισσότερες γυναίκες του καθημερινού μόχθου για συμπόρευση και συλλογική διεκδίκηση της ζωής που τους ανήκει.