Παίχτης του Αστέρα Τρίπολης (Κ15) ο Τσάτσος Γιάννης!

Πιστή στο ραντεβού μας με την παραγωγή ταλέντων για ακόμη μια φορά η Ακαδημία της Δήμητρα Απόλλων , όπως τόσα χρόνια.

Βάζουμε τις βάσεις και προωθούμε τους ποδοσφαιριστές μας στις μεγάλες και οργανωμένες ΠΑΕ της Super League οι οποίες εμπιστεύονται την ακαδημία μας καθώς και την άποψη των Head Coach Γκαραγκάνη Απόστολο και Γιαγιάκο Νικόλαο . Έτσι , άνοιξαν οι πόρτες και δίνεται η ευκαιρία σε ένα ακόμα παιδί της ακαδημίας μας να προσπαθήσει και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα .
Ο Γιάννης είναι γεννηθείς το 2007 , αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου και τα χαρακτηριστικά που τον ξεχωρίζουν είναι η δύναμη , τα ατελείωτα τρεξίματα του , η ικανότητα του να κλέβει τη μπάλα καθώς επίσης από ψυχικά χαρίσματα έχει θάρρος και θράσος , όλα όσα χρειάζονται για να διαπρέψει στη συγκεκριμένη θέση . Τα χαρακτηριστικά αυτά τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες τον ένταξαν στο δυναμικό τους για την Κ15 εκεί όπου από τις 23/8 έχει ξεκινήσει την προετοιμασία και ελπίζουμε και το ταξίδι του σε επαγγελματικά μονοπάτια .
Η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων , όπως με όλα τα παιδιά της , εύχεται στον Γιάννη κάθε επιτυχία , επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει και πάνω απ’ όλα υγεία.