Παγώνη: Δεν πρέπει να γίνει μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα

Στις κόκκινες περιοχές όπως είναι και ο Νομός Τρικάλων, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις, γιατί θα υπάρξει συνωστισμός και η κατάσταση είναι ήδη πολύ δύσκολη και θα έχουμε έναν ακόμη δύσκολο χειμώνα αφού δεν πιάσαμε το ποσοστό εμβολιασμού που θα έπρεπε, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 η πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Αθηνών και Πειραιά Ματίνα Παγώνη :

 « Την άποψη μου την έχω καταθέσει εδώ και μέρες, να γίνουν μόνο οι στρατιωτικές παρελάσεις. Να μην γίνουν στις κόκκινες περιοχές όπως στα Τρίκαλα οι μαθητικές παρελάσεις. Σε όλους μας αρέσουν οι παρελάσεις, πώς θα πεις σε γονείς, σε παππούδες γιαγιάδες, να μην πάνε να δούνε τα παιδιά που παρελάζουν; Εκεί θα βάζει ο ένας το κεφάλι του μπροστά από τον άλλο να δει το παιδί του, πώς θα βάλεις περιοριστικά μέτρα;

Θα είναι δύσκολα τα Χριστούγεννα, δεν θα είναι αυτό που θέλαμε και στοχεύαμε. Έχουμε το όπλο του εμβολίου και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Αν πιάναμε το στόχο που έπρεπε να πιάσουμε, του 85%, θα ήμασταν τώρα άνετοι και ελεύθεροι όλοι μας.»