Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού με το Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς πρόσβαση σε μαστογραφία

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων – Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

Η 25η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, η οποία βρίσκει το Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς πρόσβαση σε μαστογραφία. Πάρα μόνο ακυρώσεις, παρόλο που διαθέτει ένα σύγχρονο μηχάνημα με αποτέλεσμα να στερείται η γυναίκα την διαδικασία της πρόληψης! Ενώ όλες οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους. Να αγαπήσουν και να φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, να αντικαταστήσουν το φόβο για την ασθένεια με επιλογές που προάγουν την υγεία. Ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!

Η έγκαιρη διάγνωση επιτυγχάνεται με την αυτοεξέταση, την κλινική εξέταση και την μαστογραφία μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού που έχουν εξελιχθεί τόσο, ώστε να είναι δυνατή η διάγνωση της νόσου σε πρώιμο στάδιο και να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Περίπου το 80% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού συμβαίνουν σε γυναίκες ηλικίας> 50 ετών. Η νίκη της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ιατρική έρευνα, την ενημέρωση και κυρίως την πρόληψη. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Ο Μαστογράφος του νοσοκομείου πρέπει να λειτουργήσει Άμεσα!!.Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για την παγκόσμια ημέρα με μαστογράφο σε αδράνεια… Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ…