Π. Πάτρας: «Το “Ποτάμι” θα ποτίσει την “Ελιά”…»

patras 1

«…αλλά μετεκλογικά, στην προοπτική ενοποίησης του κεντροαριστερού χώρου». Αυτήν την πρόβλεψη έκανε, ύστερα από δημοσιογραφικό ερώτημα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Παναγιώτης Πάτρας, γενικός διευθυντής του ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. Α.Ε. – διευθυντής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Περιφερειακή Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης” και Υπεύθυνος Έργου των Ο.Π.Α.Α.Χ.

Στην διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου (ξενοδοχείον “Πανελλήνιον”, 1 μ.μ.) υπογράμμισε ότι «η παρουσία μου στο ευρωψηφοδέλτιο είναι, καθαρά, συμβολική. Έχω το “γνώθι σ’ αυτόν”.

Σίγουρα, ευνοούνται όσοι έχουν αναγνωρισιμότητα και πρόσβαση στα μεγάλα Μ.Μ.Ε. Όμως, πιστεύω στο εγχείρημα και θα δώσω τον αγώνα. Ξεκινώ από τα Τρίκαλα και συνεχίζω σε όλη τη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα. Και ό,τι προκύψει!…».

Προηγουμένως, είχε εξηγήσει πως «η συμμετοχή μου εκφράζει την πεποίθησή μου ότι ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της δημοκρατικής αριστεράς και του μεταρρυθμιστικού Κέντρου πρέπει να μπει μπροστά στην “μεταμνημονιακή εποχή” της εθνικής ανασυγκρότησης και κάτω από ένα κοινό σπίτι.

Γι’ αυτό δέχθηκα την πρόσκληση της κίνησης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β’, να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί τιμή για μένα και τον τόπο μου».

Τον κ. Πάτρα πλαισίωναν οι κύριοι Γιώργος Καρκανιάς, Μάριος Μαρολαχάκης (σ.σ. οι οποίοι τον προλόγισαν) και Γιώργος Γάτσιος, ενώ το παρόν έδωσε ο Άρης Μερεντίτης (υιός της π. βουλευτού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σούλας Μερεντίτη).

patras 2

.