Π.Ο.Υ.Ε.Φ. Άναδρη η δολοφονία του αρχιφύλακα Δομοκού

641855E44

Δυστυχώς, ακόμα ένας υπάλληλος των Καταστημάτων Κράτησης, ο Αρχιφύλακας του Καταστήματος Κράτησης Γ’ τύπου Δομοκού , Σεραφείμ Γκαλιμάνης, πληρώνει με τη ζωή του τις χρόνιες παθογένειες και τα σοβαρά προβλήματα του Σωφρονιστικού Συστήματος. Την ανικανότητα ενός συστήματος και μιας Πολιτείας , να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές εσωτερικής ασφάλειας και την
εγκληματικότητα.
Τελικά τα «μεμονωμένα» περιστατικά της βίας, όπως συνηθίζονται να παρουσιάζονται για να μην χαλάσει η εικόνα, εντός και εκτός των καταστημάτων κράτησης, έχουν αυξηθεί δραματικά τόσο σε αριθμό και πυκνότητα όσο και ποιοτικά.

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης, δεν μπορεί παρά να είναι είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την δολοφονία. Αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία να προχωρήσει άμεσα στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών και από τον πολιτικό κόσμο να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζομένων στα καταστήματα κράτησης.

Στην οικογένεια του δολοφονηθέντος Αρχιφύλακα και στην υπηρεσιακή οικογένεια του Δομοκού εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό Ταξίδι Συνάδελφε………..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ