Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΟ Τρίκαλα με τον Άρη Φιλιατών στην 5η συνεχόμενη ισοπαλία των κυανέρυθρων που δείχνουν ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο στη φετινή σεζόν αν δεν αλλάξει δραματικά η εικόνα τους.
Μάλιστα εάν τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων δεν έρθουν βολικά, ο ΑΟ Τρίκαλα θα μπει σε τροχιά πλέι άουτ καθώς θα πέσει κάτω από την 6η θέση της βαθμολογίας.
Ο Άρης Φιλιατών άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Μπουέιγ, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα ανέβασαν ρυθμό, είχαν δοκάρι και πίεσαν έντονα, πριν φτάσουν στην ισοφάριση στο 75΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπίρη. Παρά την προσπάθεια για την ανατροπή, το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος ενώ την μεγάλη ευκαιρία είχε ο Άρης με σουτ του Μπλέτσα στις καθυστερήσεις που πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΑΟ Τρίκαλα (Μπαδήμας): Λαζαρίνας, Γκερπεσιώτης, Λαμπίρης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ορφανός, Άνθης (65΄ Βασίλας), Ναζίμ (80′ Αντερέμι), Κατσαμάγκας, Παπαδάκος (46′ Ιορδανίδης), Μηλιώτης (72′ Σαμαντάς)
Άρης Φιλιατών (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Μαστορίδης, Ντόντης, Πότσης, Μπουέιγ, Ρούμπης, Μπίκας, Γώγος (76′ Εμβραϊζόγλου), Φερεντίνος (90 + Πασχάλης), Μπλέτσας, Μηντής (72′ Βρακάς)Ι
