Ούτε το κατόπιν εορτής….ισχύει γιατί αρχίζει η υποβολή των ηλεκτρονικών μηχανογραφικών

tei_trikala

Ούτε η εξ’ αναβολής συνάντηση με την υπουργό Παιδείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, αλλά μικρή σημασία έχει τώρα πλέον γιατί σήμερα οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής των ηλεκτρονικών μηχανογραφικών από το υπουργείο Παιδείας. Η κατάθεση των φετινών μηχανογραφικών είναι ηλεκτρονική, ενώ υποχρεωτικά κάθε μαθητής πρέπει να επισκεφτεί το σχολείο του για να λάβει τον προσωπικό κωδικό του.

Συγκεκριμένα

1. Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των μηχανογραφικών θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από 16-6-2011 ως 23-6-2011.

3. Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011. Οι υποψήφιοι με το 10% θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ και θα οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσα στις ίδιες προθεσμίες.

Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεσμευτικές και μετά την παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή καμμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.