Όταν οι πολιτικοί ταγοί του τόπου τα «σπάνε» στις πίστες…

Φεβρουάριος μήνας και ως είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι πίτες και οι χοροί έχουν την τιμητική τους. Φέτος, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, κόπηκαν μέχρι στιγμής οι περισσότερες πίτες, ενώ οι χοροί συλλόγων και σωματείων, μπορεί να μην έχουν την αίγλη των χορών του παρελθόντος, αλλά ακόμη και σήμερα καλά κρατούν.

Τώρα μέσα σ’ όλα αυτά, «πρωταγωνιστικό» ρόλο έχουν και οι πολιτικοί ταγοί του τόπου( Βουλευτές, Πολιτευτές, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πάει λέγοντας), που θέλοντας και μη είναι αναγκασμένοι, λόγω θέσης και υποχρέωσης, να πάνε σωρηδόν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, μπορεί και σε 4-5 διαφορετικές μέσα στην ημέρα και βέβαια ενίοτε να σηκώνονται στην πίστα, χορεύοντας κανένα τσάμικο ή καλαματιανό με τσαλιμάκια και «κατσιές»! Είναι και αυτά όλα μέσα στις υποχρεώσεις τους…

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN.gr είναι πέρα για πέρα τυχαίο και εικονίζει τους Χρήστο Σιμορέλη, Χρύσα Ντιντή, Φωτεινή Αναστασίου, Βασίλη Κρανιά και Σοφία Αλεστά να ρίχνουν μια γυροβολιά, στον πρόσφατο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.