Όταν έμαθε ότι πέθανε ο φίλος του πήγε να τον κλέψει με την σύντροφό του

Διέρρηξαν το σπίτι του πεθαμένου

Ελεύθεροι, καθότι γονείς ανήλικου παιδιού αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι Λαρισαίοι συλληφθέντες για τη διάρρηξη και κλοπή στο σπίτι 56χρονου θανόντα στα Μεσάγγαλα. Ο 50χρονος και η 43χρονη συμβία του, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών κατηγορούμενοι ότι έσπευσαν να διαρρήξουν τo σπίτι του νεκρού, όταν πληροφορήθηκαν τον θάνατό του.

Ο 50χρονος συλληφθείς υπήρξε γνωστός του εκλιπόντα και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας «Ελευθερία»- από τους πρώτους που προσέτρεξαν στο Αγροτικό Ιατρείο Μεσαγγάλων για να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του 56χρονου που τελικά πέθανε αιφνιδίως. Σύμφωνα με την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ο 50χρονος όταν έμαθε για τον θάνατο του φίλου του, φαίνεται πως το πρώτο πράγμα που σκέφθηκε ήταν να… κλέψει τα υπάρχοντά του.

Έτσι μαζί με τη 43χρονη συμβία του διέρρηξαν το σπίτι του πεθαμένου και έκλεψαν ό,τι τουs φάνηκε χρή­σιμο. Έναν ανεμιστήρα, μια σόμπα, μια τηλεόραση, ένα φορητό μέσο αναπαραγωγής μουσικής, τρία κινητά τηλέφωνα, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, 70 ευρώ κι ένα τσανάκι ώμου που περιείχε ατομικά έγγραφα του εκλιπόντος.

Αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κλοπι­μαία προκειμένου να αποδοθούν στους οικείους του θανόντα που δεν πίστευαν την εξέλιξη, όπως έκπληκτοι έμειναν και οι αστυνομικοί όταν χρειάσθηκε να συλλάβουν τον φίλο του νεκρού ως τον δράστη της απίστευτης διάρρηξης  που αποκαλύφθηκε όαν απαιτήθηκε από την αστυνομία η… σφράγιση του σπιτιού.

news.gr