Όσοι επιχειρούν και θέλουν την «ανθρωποφαγία» ας μην ανησυχούν. Στη ζωή όλα κύκλος είναι…

Κάποιοι τις τελευταίες μέρες στα Τρίκαλα, θεώρησαν σωστό να σηκώσουν πολύ «κουρνιαχτό» γύρω από τις δηλώσεις της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα Κατερίνας Παπακώστα, στο τοπικό ραδιοσταθμό FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Θεώρησαν καλό να την «σταυρώσουν» και να την στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, λες και αυτά που είπε δεν τα ξέρει και δεν τα αντιλαμβάνεται ο κάθε νοήμων πολίτης. Η Τρικαλινή Βουλευτής δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από την ανάγκη ανάπτυξης και ενίσχυσης απ΄όλους τους πολίτες της ατομικής τους ευθύνης. Είναι δυνατόν να πάμε μπροστά ως κοινωνία, όταν η ατομική ευθύνη πάει περίπατο και τα περιμένουμε όλα έτοιμα από τους άλλους; Από πότε άρχισαν να ενοχλούν τα αυτονόητα;

Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σ΄αυτή την ζωή όλα είναι κύκλος. Εδώ που είμαι εγώ σήμερα, μπορείς να βρεθείς εσύ αύριο. Οπότε καλό είναι να κρατάμε όλοι μας μικρό καλάθι, γιατί όλοι μας κρινόμαστε. Και κυρίως ο μεγαλύτερος κριτής είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Και νου έχουν και κρίση και σύγκριση. Αυτοί κατατάσσουν, αυτοί καταδικάζουν, αυτοί ανεβάζουν κυβερνήσεις και αυτοί τις κατεβάζουν.