Οριστικό! Πατέρας Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και Γρηγορίου στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την τοποθέτηση των νέων διοικητών στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από κυβερνητικά χείλη αναμένεται να γίνουν εντός της επόμενης εβδομάδας και για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN που έρχονται εξ Αθηνών, φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για την θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ο Κων/νος Γρηγορίου, νυν Διευθυντής Οικονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Ομοίως για το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας έχει «κλειδώσει» για την θέση του διοικητή ο Τρικαλινός καθηγητής Κων/νος Πατέρας.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει ανάμεσα στα 1500 περίπου στελέχη πανελληνίως που έχουν υποβάλλει την σχετική αίτηση, 111 απ’ αυτούς που πληρούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης με πλούσιο βιογραφικό και που έχουν επιπλέον αναγνωρισμένη κοινωνική και πολιτική προσφορά, που είναι έμπειρα και θα υλοποιήσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα για την υγεία, ώστε να στελεχώσουν τις θέσεις των Διοικητών και των Υποδιοικητών των μεγάλων και μικρότερων νοσοκομείων της χώρας. Επιπλέον το Υπουργείο Υγείας θέλει οπωσδήποτε να κλείσει όσο το δυνατό ταχύτερα το θέμα με την επιλογή των διοικητών, αφού στο τέλος του χρόνου λήγουν οι ατομικές συμβάσεις πολλών εργαζομένων που είχαν τοποθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι συμβάσεις πολλών επικουρικών γιατρών.

Τέλος το Υπουργείο σκοπεύει να δοθούν το επόμενο διάστημα σε εργολάβους, η καθαριότητα, η σίτιση και η φύλαξη των νοσοκομείων.