Οριστική και αμετάκλητη η κάθοδος του Γιώργου Σπαθή στο Δήμο Τρικκαίων

Κάτι παραπάνω από βέβαιη, θα πρέπει να θεωρούμε την απόφαση του πρώην Δημάρχου Τρικάλων Γιώργου Σπαθή, να διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο της πόλης.

Ήδη ο ίδιος κινείται από τώρα σε προεκλογικούς ρυθμούς, συμμετέχοντας σε συζητήσεις και κάνοντας επαφές, προκειμένου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του με άξια και αναγνωρισμένα άτομα στην Τρικαλινή κοινωνία.

Όπως υπογράμμισε σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γιώργος Σπαθής σε Τρικαλινή εβδομαδιαία εφημερίδα, η κάθοδος του στον Δήμο Τρικκαίων είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη και μακριά από κομματικά χρίσματα και εξαρτήσεις.

Ερωτώμενος για το τι είναι αυτό που τον κάνει να θέλει να κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, ο Γιώργος Σπαθής υπογράμμισε πως «από κάθε γωνία του δήμου μια φωνή ακούγεται παντού εγκατάλειψη, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον δήμο σήμερα.  Δεν βλέπω καμία προσπάθεια αντιμετώπισης περιβαλλοντικών έργων  και υποδομών, στην κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.  Η πραγματική εικόνα και όχι η εικονική είναι ότι οι πολίτες περιμένουν σαν την «ανάσταση», να δούνε το δήμο, τις συνοικίες και τα χωριά έστω και για μικρόπαρεμβάσεις, να δούνε κάτι να αλλάζει».

Ο κύβος ερρίφθη για τον Γιώργο Σπαθή και σίγουρα οι πολιτικές του κινήσεις και σχεδιασμοί το επόμενο διάστημα παρουσιάζουν, αν μη τι άλλο, έντονο ενδιαφέρον