Οργισμένος ο Κώστας Κουφογάζος έκανε λόγο στη σημερινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ για «κλειστό μαγαζί»

021_copy_copy_copy

 

Ένα νεοδημοκράτη δήμαρχο έχει η Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα, τον Κώστα Κουφογάζο κι αυτό κάποιοι βάλθηκαν να τον απομονώσουν από το «μαντρί».

Ο ίδιος στη σημερινή συνέλευση της ΝΟΔΕ στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ήταν φανερά εκνευρισμένος με τα καμώματα τοπικών στελεχών που του ζήτησαν εξηγήσεις επειδή βρέθηκε στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΣΥ που πραγματοποίησε το Σάββατο στα Τρίκαλα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος Πύλης το ίδιο βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημα από τοπικό πολιτικό παράγοντα που του ζήτησε να προβεί σε δήλωση μετάνοιας!!!

…Αλλά και κατά την προσέλευσή του στη σημερινή κομματική εκδήλωση άλλο κομματικό –αυτή τη φορά- στέλεχος επιχείρησε να το βάλει  κατσάδα γιατί πήγε στην Ντόρα.

Ο κ. Κουφογάζος έδωσε την απάντησή του λίγα λεπτά αργότερα από βήματος της συνέλευσης, όπου ήταν εμφανώς οργισμένος για τις… συστάσεις που δέχθηκε κάνοντας λόγο για «κλειστό μαγαζί».

Ο ίδιος μιλώντας στο trikalain διευκρίνισε ότι «δεν μπορεί να είμαι σε ένα κόμμα που είναι κλειστό κλαμπ» υπογραμμίζοντας με νόημα για την παρουσία του στην Ντόρα, πως «και η Παπαρήγα αν θα ρθει και μου στείλει πρόσκληση βεβαίως και θα πάω».

Οι αιχμές ήταν σαφής και η μπάλα πήρε και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Νίκο Μουζακιάρη τον οποίο όμως φρόντισε να καλύψει ο εκπρόσωπος της κεντρικής κομματικής διοίκησης (αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού)  κ. Γιώργος  Λουλουδάκης ο οποίος τόνισε πως «οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ εκπροσωπούν σε κάθε Νομό τον πρόεδρο της Ν.Δ.».