Οργανώνουν τις διακοπές τους οι Τρικαλινοί-Αυξημένη η κίνηση στα τουριστικά γραφεία της πόλης

Με ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις στην κίνηση τους, λειτουργούν τα τουριστικά γραφεία των Τρικάλων αυτό το διάστημα. Πολλοί συμπολίτες φέρονται αποφασισμένοι, μετά το βαρύ κλίμα του περασμένου χειμώνα και το παρατεταμένο lockdown λόγω της πανδημίας, να κάνουν έστω και ολιγοήμερες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, αναζητώντας λίγες στιγμές ξενοιασιάς και ξεκούρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, σχεδόν σε καθημερινή βάση πολλοί Τρικαλινοί προσέρχονται στα τουριστικά γραφεία της πόλης, ζητώντας να πληροφορηθούν για ελκυστικά τουριστικά πακέτα και οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι είναι σαφώς καλύτερη και παρόλο που η οικονομική κρίση ακόμα καλά κρατεί, ο κόσμος αναζητά φτηνά και προσιτά πακέτα διακοπών σε κάποιο νησί ή ακόμα και στην ενδοχώρα.

Οι μικρότερες ηλικίες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα νησιά του Αιγαίου, με την πρωτοκαθεδρία φυσικά να κρατούν οι Κυκλάδες, ενώ οι λίγο μεγαλύτερες ηλικίες προτιμούν τα νησιά του Ιονίου, την Κρήτη και την Εύβοια.