Ώρα κυπέλλου για τον Αστέρα Τρικάλων

Ώρα κυπέλλου για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος, στα πλαίσια της β΄ φάσης του Πανελλήνιου Κυπέλλου με Αμαξίδιο αντιμετωπίζει εκτός έδρος τον ΠΑΣΚΑ   (Κυριακή 26/11, ώρα 12.00, Κλειστό Μετς),
Ο αγώνας προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολος για την Τρικαλινή ομάδα, αφού ο ΠΑΣΚΑ αποτελεί παραδοσιακά μια ισχυρή δύναμη στο χώρο, έχοντας κατακτήσει  πολλούς τίτλους Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας υπέρ των Αθηναίων, που κάθε χρονιά είναι ένα από τα φαβορί για Πρωτάθλημα και Κύπελλο  Οι παίκτες του Γ.Χατζή χρειάζεται να παίξουν με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι τους προκειμένου να διεκδικήσουν τις λιγοστές πιθανότητές τους για την 3η πρόκρισή τους στους τέσσερις του θεσμού.
Στο στρατόπεδο των Τρικαλινών υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση στο παρκέ και αναμένεται να παλέψουν για μια ακομη φορά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.  Η αποστολή του Αστέρα θα διανυκτερεύσει Σάββατο στη Αθήνα και θα επιστρέψει το απόγευμα της Κυρακής.
Όλο το πρόγραμμα της β΄  φάσης του Κυπέλλου : ΠΑΣΚΑ – Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας”,   Δωδεκάνησος – Αετοί Κρήτης,   Άτλας – Μέγας Αλέξανδρος    και  Άρης – Ηράκλειο.