Όποιος (Νεοδημοκράτης) πρόλαβε τον…Μητσοτάκη είδε

Το έχουμε ξαναζήσει αυτό από τα τοπικά στελέχη των κομμάτων, κάθε φορά που έρχεται στην περιοχή μας  για περιοδεία ο «Αρχηγός» από την Αθήνα, να γίνεται ένας κακός χαμός για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να σταθεί δίπλα του, να του μιλήσει για να δείξει πόσο καλά τον γνωρίζει, να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία, για να την έχει στο βιογραφικό του και να την χρησιμοποιήσει ενδεχομένως στο προεκλογικό του φυλλάδιο.

Φανταστείτε τώρα την εικόνα,το Σάββατο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα, τι έχει να γίνει…Και η κουτσή Μαρία θα πάει να τον προϋπαντήσει…Φανταστείτε τι στριμωξίδι, τι κλωτσίδι και τι αγκωνιές έχουν να πέσουν μεταξύ των τοπικών στελεχών, για να πλασαριστούν δίπλα στον Μητσοτάκη. Φυσικά δίπλα του θα παραμείνουν αδιαπραγμάτευτα ο Τρικαλινός Υπουργός και οι δύο Βουλευτές του νομού, ο Αγοραστός και ο Μιχαλάκης, άντε και λίγο ο Τρέλλης με τον Μαράβα, ως Δήμαρχος της περιοχής ενδιαφέροντος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να δώσουν αγώνα σώμα με σώμα, για να τον πλησιάσουν όσο περισσότερο γίνεται.

Όλοι θα θελήσουν μια φωτογραφία μαζί του και όσοι καταφέρουν και την βγάλουν, θα καταλάβουν ότι αυτή η φωτογραφία δεν θα έχει καμία σχέση με όλες όσες είχαν βγάλει στο παρελθόν, αλλά θα είναι μια φωτογραφία με…μάσκες και αποστάσεις ,αφού ο Covid παραμονεύει παντού και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!

Τώρα βρήκε να έρθει κι αυτός ο χριστιανός που είναι τα πράγματα περίεργα και ο ένας φοβάται να πλησιάσει τον άλλο; Πάνε οι αγκαλιές, πάνε και τα φιλιά…Τι να κάνουν κι αυτοί οι έρμοι οι Τρικαλινοί Νεοδημοκράτες; Από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα…Θα την κρατήσουν στο αρχείο τους, να θυμούνται και να την δείχνουν κάποτε στα εγγόνια τους ότι « Έβγαλα κάποτε φωτογραφία δίπλα στον Πρωθυπουργό με… μάσκα!».

Έλα με το καλό στα Τρίκαλα Πρωθυπουργέ μας και εμείς εδώ θα είμαστε να σε προϋπαντήσουμε και να σε χειροκροτήσουμε, αρκεί η επίσκεψη σου να φέρει αποτελέσματα!