Ομορφη γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Φωτάδα

Τριπλός συνδυασμός από τον Δήμο Τρικκαίων για μια πανέμορφη απογευματινή εορταστική δραστηριότητα. Τα ποδήλατΜε τα χρώματα της χαράς και της αισιοδοξίας ντύθηκε η Φωτάδα του Δήμου Τρικκαίων το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2023. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού συνοδεύτηκε από όμορφες εκδηλώσεις, με την παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά. Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα”, τονίζοντας ότι πέρασαν οι δύσκολες ώρες που πέρασε το χωριό στη διάρκεια των πρόσφατων πλημμυρών,  υπενθυμίζοντας τη διαρκή παρουσία του Δήμου δίπλα σε κάθε πολίτη που διαμένει στο χωριό.
Οι εκδηλώσεις εμπλουτίστηκαν με παρουσίες ξωτικών από τον Μύλο των Ξωτικών, με παρουσίαση βιβλίου – λευκώματος για την ιστορία του χωριού από τον απερχόμενο πρόεδρο του χωριού κ. Στ. Κυριάκο (το επιμελήθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Καραγκουνήδων Ν. Τρικάλων κ. Αντ. Παπαμιχαήλ) και πολλά πυροτεχνήματα.
Σημαντική η συμμετοχή και η προεργασία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φωτάδας, με την παρουσία πολλών μικρών παιδιών. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του χωριού κ. Αχ. Κυριάκος. Εκτός από το πλήθος των κατοίκων του χωριού, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά, Μιχάλης Λάππας, η τ. αντιδήμαρχος Ελένη Πούλιου, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος κ. Β. Τέγου.