Ομολόγησε και συνελήφθη ο δράστης για τη δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου

Zwi281212sk
Ο άνδρας που βρισκόταν από το βράδυ της Πέμπτης στα χέρια της Αστυνομίας, ομολόγησε για τον φρικιαστικό θάνατο της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη. Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι Αστυνομικοί. Σήμερα η κηδεία 

Ομολόγησε ότι σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο έξω από το σπίτι της στην Ξάνθη, την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου ο άντρας που βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης, από το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

Ο δράστης είναι 25 έως 27 ετών, Έλληνας, γείτονας της άτυχης κοπέλας, που εργαζόταν περιστασιακά σε μανάβικο της περιοχής.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς από αποτύπωμά του, που βρέθηκε όχι στο αυτοκίνητο, όπως έγινε αρχικά γνωστό, αλλά σε άλλο σημείο στον χώρο του εγκλήματος.

Πρόκειται για σεσημασμένο άτομο, γνωστό στην Αστυνομία, από προηγούμενες υποθέσεις με ναρκωτικά και βιασμούς.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ήταν και μεθυσμένος την ώρα του εγκλήματος.

Ιδιωτική κάμερα καταστήματος δείχνει τις δύο γυναίκες, τη Ζωή και τη φίλη της, να επιστρέφουν από τη διασκέδασή τους, ενώ από πίσω τους ο δράστης τις ακολουθεί.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η 34χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, υπέστη βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στο σώμα της βρέθηκε και γενετικό υλικό του δράστη.

Από τη βιαιότητα του δράστη υπέστη κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα.

Ο δράστης χτύπησε πολύ άγρια τη γυναίκα πριν την κάψει ζωντανή. Στο πάνω μέρος του σώματός της εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.

Ακόμη και ο ιατροδικαστής εμφανίστηκε σοκαρισμένος.

«Είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κοπέλα υπέστη βιασμό αλλά και σεξουαλική κακοποίηση, οι λεπτομέρειες της οποίας εξετάζονται από την εγκληματολογική έρευνα.  Παράλληλα, έχει υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα.

Ο δράστης χτύπησε πολύ άγρια τη γυναίκα πριν της βάλει φωτιά.

Για το λόγο αυτό εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Ιατροδικαστής: «Πρώτη φορά βλέπω αυτόν τον συνδυασμό»

Αντιθέτως με το τι έγινε αρχικά γνωστό, ο δράστης δεν μαχαίρωσε το θύμα, που πέθανε εξαιτίας των εγκαυμάτων, των χτυπημάτων αλλά και της ακατάσχετης αιμορραγίας στα γεννητικά όργανα.

Πάντως, και ο ίδιος ο ιατροδικαστής σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σοκαρισμένος.

«Είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».

Όσο για τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε εν ζωή, αυτή είναι η φίλη της με την οποία γύριζαν από κοινού από νυχτερινή έξοδο και χωρίστηκαν μερικά μέτρα από το σπίτι του θύματος.

 

 

 

.news247.gr