ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων: Η χαρά και η παραπληροφόρηση …καλά κρατεί

Η αναφορά έχει να κάνει με την χαρά και ικανοποίηση που εκδηλώνουν κάποιοι για την απόλυση συνάδελφων φύλαξης ( 7 προς το παρόν έρχονται και εστίαση και καθαριότητα σύνολο περίπου 60+ )..και αναφέρουν ότι δήθεν δεν γινόταν αλλιώς, τη στιγμή που σε νοσοκομεία (βλέπε Κομοτηνή Πτολεμαΐδα κτλ.)θα εξαντληθεί έστω η παράταση που υφίσταται μέχρι 30-6-23 ότι πάντα υπάρχουν ΛΥΣΕΙΣ..!! Την λύση που βρήκαν εδώ ήταν ο ιδιώτης!! όπως λέει το πρόγραμμα που υπηρετούν …!! Έπρεπε και πρέπει να απαιτηθούν, να δοθούν λύσεις παραμονής αυτών των συναδέλφων στο σύστημα υγείας, τη στιγμή δε που και το κόστος τους είναι πολύ μικρότερο και στο φινάλε η παράταση τους ήταν μέχρι 30-6-23..

Ας περίμεναν μπορούσαν …!!αλλά…το πρόγραμμα πρέπει να υλοποιηθεί ..πριν ο αλέκτωρ ..πει εκλογές!!! Μην μας πετάνε το τυράκι της δήθεν νομοθεσίας, που την αναλύουν όπως βολεύει…. Και οι νομοθεσίες ..αλλάζουν!!ανάλογα τις συνθήκες….εκτός μνημονίου πλέον και με πανδημία που βίωσε ο υγειονομικός κόσμος και ήταν εκεί! Θα μου πεις αυτοί δεν ήταν “σταθμάρχες”!! Αυτοί έπρεπε να φύγουν…γιατί δεν τους κάθονται πλέον καλά οι ΣΟΧ..(που ήταν μια λύση…..για αρχή) Καλούμε όσους διεκδικούν την εξουσία να δεσμευτούν(αν και υπάρχουν τα προγραμματικά προγράμματα)ότι θα βρεθεί λύση, να πάρουν πίσω τις δουλειές τους .οι συνάδελφοι που απολύθηκαν!

Υ.Σ. Έρχεται η σειρά της Εστίασης….και ενώ θα απολύσουν 7 συναδέλφους κι εκεί…από την άλλη πόρτα την ίδια στιγμή προσλαμβάνουν μέσω ΟΑΕΔ 2 άτομα…για να ενισχύσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία που θα αναλάβει. Σε όλη την διάρκεια της πανδημίας οι συνάδελφοι αυτοί μέχρι και σήμερα δουλεύουν διπλοβαρδια ..χωρίς ρεπό αλλά δεν υπήρχε τότε δυνατότητα προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ μας λέγανε…!!! Τώρα πριν τις εκλογές και πριν αναλάβει ο ιδιώτης….”ως μάνα εξ ουρανού” βρέθηκε η άκρη.. Ας καταλάβει ο καθένας μας ..τι έπεται…

 ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ