Ολομέλεια «νίκης» για τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου

foto papast

Δυναμική συγκέντρωση των υποψηφίων για την «Επανεκκίνηση Τώρα»

Και «επισήμως» άνοιξε την προεκλογική περίοδο για τον συνδυασμό του «Επανεκκίνηση Τώρα» ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, με συνέλευση της ολομέλειας των υποψηφίων συμβούλων του την Κυριακή 14/4/2014, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας.

Παρόντες ήταν πάνω από 160 υποψήφιοι δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων, καθώς και μέλη και εθελοντές του συνδυασμού, οι οποίοι θα συνδράμουν την περίοδο αυτή στην προσπάθεια για την διεκδίκηση του Δήμου με καθαρούς όρους νίκης.

Στην ολομέλεια, ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε διεξοδικά στα θέματα που σχετίζονται με τον αντιπολιτευτικό λόγο του συνδυασμού, τον οποίο οι υποψήφιοι σύμβουλοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στους συνδημότες μας με κάθε μέσο, στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την ημέρα των εκλογών. Χαρακτηριστικά ανέφερε : «Από την αρχή αυτής της προσπάθεια είπαμε πως δεν μηδενίζουμε το έργο των προηγουμένων δημοτικών αρχών. Δεν θα καταφύγουμε στην εύκολη λύση ότι παραλάβαμε καμένη γη. Οι προκάτοχοί μας προσπάθησαν να κάνουνε κάποια πράγματα. Απλώς εμείς θα κάνουμε περισσότερα. Γιατί μπορούμε, γιατί ξέρουμε, γιατί είμαστε νεότεροι, γιατί το θέλουμε περισσότερο.

foto 3567

Παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για τα παρακάτω ζητήματα όπως το πρόγραμμα δράσεων και περιοδειών του συνδυασμού, το «άνοιγμα» σε όλες τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου, τα θέματα καθημερινότητας του πολίτη, το περιβάλλον και οι ανοικτοί χώροι, το οικονομικό «θαύμα» της απερχόμενης δημοτικής αρχής, η οργάνωση του Δήμου, η απασχόληση, ο αθλητισμός, κ.ά. Άλλωστε, από καιρό τώρα οι βασικές αρχές του προγράμματος και οι δεσμεύσεις του Δημήτρη Παπαστεργίου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του (www.trikalarestart.gr).

FOTO 177890

Δόθηκαν, επίσης, από μέλη του οργανωτικού τομέα του συνδυασμού, χρηστικές οδηγίες σε όλους τους υποψηφίους συμβούλους πάνω σε θέματα διαχείρισης και δημοσιότητας των οικονομικών τους, καθώς και σε θέματα περιορισμού και απαγορεύσεων στην προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με ελεύθερο βήμα όπου διατυπώθηκαν στοχευμένες και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από πολλούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

.