Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 23η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική σύνοδος

odontia 43

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 23η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική σύνοδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Ανάντι, το τριήμερο 9-11 Μαϊου.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά της υπήρξε παράλληλο πρόγραμμα σε δύο συνεδριακές αίθουσες με θεματολογία που κάλυπτε σχεδόν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη προσέλευση οδοντιάτρων και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.Κατά τη διάρκεια της συνόδου αναπτύχθηκαν μέσα από 6 στρογγυλά τραπέζια,16 εισηγήσεις και 26 ελεύθερες ανακοινώσεις, από εξέχοντες καθηγητές των δύο οδοντιατρικών σχολών της χώρας καθώς και από Τρικαλινούς και μη επιστήμονες σύγχρονα θέματα του χώρου της οδοντιατρικής,στοματολογίας και ορθοδοντικής.

Η διοργάνωση αφήνει το οδοντιατρικό προσωπικό της πόλης που το παρακολούθησε πλουσιότερο σε γνώσεις,αποδεικνύοντας πως οι επιστήμονες της πόλης μας δεν παραμένουν στατικοί αλλά εξελίσσονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.Παράλληλα διοργανώσεις αυτού του επιπέδου διαφημίζουν την πόλη μας στο Πανελλήνιο.

.